httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] charset issues
Date Mon, 06 Nov 2006 19:07:11 GMT
On 11/6/06, Shaun T. Erickson <sterickson@gmail.com> wrote:
> > > On 11/6/06, Joshua Slive <joshua@slive.ca> wrote:
> >
> > Did you restart the server?  I still give 90% odds that this is the problem.
>
> Yes, I restarted it. :)
>
> > What does the server send in the HTTP response headers?  The meta
> > stuff in the html headers is completely ignored if there is a charset
> > given in the HTTP response headers.
>
> I apologize for my cluelessness, but how do I see those headers? I've
> never had to debug a page before ...

This should help:
http://www.google.com/search?q=view+http+response+headers

But really, you should triple-check that you are editing the right
config file and that you got all occurrences of AddDefaultCharset,
because this problem has been reported here many times before, and
that has always been the cause.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message