httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tom Ray [Lists]" <li...@blazestudios.com>
Subject Re: [users@httpd] 2 versions of Apache give prob !!
Date Mon, 27 Nov 2006 00:31:36 GMT


Ravindra Nannapaneni wrote:
> Hi
>
> I have 2 versions shipped with my sun ultra 20 box.
>
> This is what i have.
> /usr/apache  has Apache 1.3 binaries 
> /usr/apache2 has Apache 2.0 binaries.
>
> I want to use Apache 1.3 for one web server other for
> other web server.
>
> So what i did is
>
> 1. Editted http.conf on both apaches, and updated pid,
> lock files and log files location too.
>
> After that when i restart Apache 1.3 with apachectl i
> can . and the http requests also i am able to see.
>
> But when do apachectl on Apache 2.0, i am not getting
> any thing. It says no pid file...
> Could some body help me how to fix the issue ?
>
> Thanks
> Ravi
>   
Are they both listening on their own IPs? If 1.3 is listening on all IPs 
on port 80 then 2.0 won't start because it can't bind itself to an IP 
address. Make sure they both aren't trying to listen on the same 
IP..that will cause problems.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message