httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Evan Platt <e...@espphotography.com>
Subject Re: [users@httpd] Trouble getting server to wrok
Date Fri, 17 Nov 2006 19:15:42 GMT
At 11:07 AM 11/17/2006, you wrote:
>Hi,
>  I'm trying to set up a server for my Senior-Project class.  I've 
> installed the HTTP server correctly, I believe, and am able to see 
> my test page on the server host machine.  Also, I am able to see 
> the test page on another machine in the same room (and probably 
> connected to the same network).  However, every time I have tried 
> to access the server outside of this room, I get the "Server Not Found" error.
>  I'm not really sure where to look, I've been pouring over online 
> tutorials trying to find a solution.  Has anyone else had this 
> problem?  If so, how did you fix it?
>  Thanks for your help and time.

Is this at school? at home? at work?

Likely the port (whatever port you are using) isn't forwarded or 
available from the intranet to your machine.

Are you behind a NAT gateway? Do you have a 192.168.X.X IP address?



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message