httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sohail Somani" <s.som...@fincad.com>
Subject [users@httpd] Apache 2 + LDAP - valid user/pw not authenticated?
Date Fri, 10 Nov 2006 01:30:52 GMT
Hi,

I'm trying to set up ldap authentication. I am pretty sure that it
authenticates because if I get the following results from the error logs
in specific situations:

Invalid user: auth_ldap authenticate: user <bad_user> authentication
failed; URI /mypaty [User not found][No such object]
Valid user/invalid pw: user <good_user>: authentication failure for
"/mypath": Password Mismatch
Valid user/valid pw: No output from error log

So I assume that it works and is set up correctly. Additionally, I have
used ldapsearch to verify that the ldap strings are doing the right
dance.

However, in the last case, when it appears that I have authenticated,
Firefox/IE keep popping up the authorization box even when the user/pw
are correct! Here is my relevant (I hope) config:

<Location /mypath>
   AuthType basic
   AuthName "Authentication domain"
   AuthBasicProvider ldap
   AuthzLDAPAuthoritative on
   AuthLDAPURL "ldap://<host>/ou=Development,ou=Corporate
Users,dc=financialcad,dc=com?sAMAccountName?sub?(objectclass=*)"
   AuthLDAPBindDN "cn=<bind_user>,ou=Development,ou=Corporate
Users,dc=financialcad,dc=com"
   AuthLDAPBindPassword "<password>"
   SSLRequireSSL
   require valid-user
</Location>

Any assistance would be great!

TIA

Sohail


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message