httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steve Swift" <steve.j.sw...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] cgi-bin woes
Date Wed, 11 Oct 2006 11:09:54 GMT
Is your ScriptAlias in a part of the httpd.conf that applies only to certain
files/directories, e.g. inside a <Directory> block?

I'm grasping at straws here.

On 11/10/06, Thom Hehl <thom@nowhereatall.com> wrote:
>
> OK, I haven't run httpd in a while. I have a new installation and am
> having a glitch I need some help with.
>
> I've gone through the cgi bin document for Apache 2.2.3 and have created
> the first.pl script as suggested in the docs, but do not get any of the
> four results listed. Instead, when I run 192.168.1.49/cgi-bin/first.pl I
> get a 404 error.
>
> In my httpd.conf I have
> ScriptAlias /cgi-bin/ "/var/www/cgi-bin/"
>
> In /var/www/cgi-bin, I have:
> first.pl
> rand_text.pl
>
> Both of which have read/execute access for everyone.
>
> I checked the logs and there is literally nothing in them. I stopped
> httpd, blew away everything in the logs directory, restarted httpd and
> re-created the 404 and there is not a single file in the logs directory.
> Nada!
>
> In frustration, I checked the system logs which show only the httpd
> restart.
>
> I am now clueless as to how to proceed. Can anyone point me in a
> direction?
>
> Thanks.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


-- 
Steve Swift
http://www.swiftys.org.uk

Mime
View raw message