httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Curtis Vaughan <cur...@npc-usa.com>
Subject Re: [users@httpd] virtual hosts by port
Date Thu, 28 Sep 2006 18:24:39 GMT
Actually it's working fine now.
Sorry for the post!

On 28.09.2006, at 10:58, Curtis Vaughan wrote:

> Under Apache 1.3 I had no problem with setting up separate virtual  
> hosts based on the port. So, if someone went to www.domain.com they  
> were sent to directory /var/www/domain/
> However, if they went to www.domain.com:8080 then they went to /var/ 
> www/domain8080/
>
> Now I've updated to Apache 2.0.54 on Debian (sarge). I've got all  
> the virtual domains working fine except the separate directories  
> based on ports.
> In this case regardless of whether I go to www.domain.com or  
> www.domain.com:8080 I go to /var/www/domain/
>
> Can't figure it out.
> Can anyone help?
>
> Curtis
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server  
> Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message