httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pid...@pidster.com>
Subject Re: [users@httpd] mod_load_balance issue
Date Thu, 14 Sep 2006 15:49:30 GMT
Have you looked in the logs to see what the source of the error message is?

Where is the error, the front server or the balanced servers?



Günther Mittermayer wrote:
> Hi all,
> 
> i have httpd working with mod_proxy and mod_load_balance, but my system
> is very unstable. In the middle of my session I get some 500 Internal
> Server Error messages.  If I comment out from my httpd.conf all
> application servers but one, the problem goes away.
> 
> It seems to me that apache is not forwarding the requests to the same
> server within the same session.
> As far as I understand, this is what the "stickysession" parameter
> should do...
> 
> Below is the part of my httpd.conf that matters, am I missing something?
> 
> Thanks in advance,
> Günther.
> 
> =============================
> <Proxy balancer://portal>
> BalancerMember http://server1:port <http://server1/>
> BalancerMember http://server2:port <http://server2/>
> BalancerMember http://server3:port <http://server3/>
> BalancerMember http://server4:port <http://server4/>
> </Proxy>
> 
> ProxyPass /logon  balancer://portal/logon lbmethod=bytraffic
> stickysession=jsessionid nofailover=off
> ProxyPassReverse /logon balancer://portal/logon


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message