httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steve Swift" <steve.j.sw...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] subdomain problem
Date Tue, 22 Aug 2006 07:00:34 GMT
Do you have a NameVirtualHost directive? If so, what does it contain?
Also, it is usual to put the the value from the Hostname directive inside
the <VirtualHost> like this:
NameVirtualHost *:80
<VirtualHost *:80>

Steve Swift

On 22/08/06, RYAN vAN GINNEKEN <luck@computerking.ca> wrote:
>
>  Using Apache/1.3.34 (Unix) PHP/4.4.2 configured with 4.11-STABLE FreeBSD
>
> I am having trouble creating a subdomain the rest of my virtual sites seem
> to work.
>
> pretty sure my dns works as i can ping and get the right ip
>
>  ping site1.computerking.ca
> PING site1.computerking.ca (68.146.204.152) 56(84) bytes of data.
> 64 bytes from computerking.ca (68.146.204.152): icmp_seq=0 ttl=60 time=
> 19.9 ms
> 64 bytes from computerking.ca (68.146.204.152): icmp_seq=1 ttl=60 time=
> 13.3 ms
> I have an A record added to the named server for the site
> site1.computerking.ca like below i also tried a cname  but that did not
> work either
>
> site1.computerking.ca.          IN A            68.146.204.152
> site2.computerking.ca.          IN CNAME        computerking.ca.
>
> I have included the virtual host default snip of my httpd.conf file
> because that is the page that keeps coming up instead of the subdomain one.
> Also the snip of my include file that corresponds to the
> site1.computerking.ca webpage.
>
> <VirtualHost _default_:*>
> ServerName computerking.ca
> ServerAlias www.computerking.ca
> DocumentRoot /home/computerking.ca/public_html
> ErrorLog /home/computerking.ca/logs/error_log
> CustomLog /home/computerking.ca/logs/access_log common
> #ScriptAlias /cgi-bin/ /home/computerking.ca/cgi-bin/
> <Directory /home/computerking.ca/public_html>
> Options Indexes IncludesNOEXEC FollowSymLinks
> allow from all
> </Directory>
> </VirtualHost>
>
> Include /usr/local/etc/apache/vhost.conf
> # ============ This the *SUB* site1.computerking.ca virtual host =========
>
> ServerName site1.computerking.ca
> DocumentRoot
> /home/computerking.ca/domains/site1.computerking.ca/public_html
> ErrorLog
> /home/computerking.ca/domains/site1.computerking.ca/logs/error_log
> CustomLog
> /home/computerking.ca/domains/site1.computerking.ca/logs/access_log co
> ScriptAlias /cgi-bin/
> /home/computerking.ca/domains/site1.computerking.ca/cgi-bi
> <Directory
> /home/computerking.ca/domains/site1.computerking.ca/public_html>
> Options Indexes IncludesNOEXEC FollowSymLinks
> allow from all
> </Directory>
> Also there is nothing in the logs for the virthost nothing seems to happen
> in the main /var/log/http-error or access logs
>
>
>
>
>
>
>



-- 
Steve Swift
http://www.swiftys.org.uk

Mime
View raw message