httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Yoav Shapira" <yoavshap...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] mod_proxy_balancer configuration question
Date Tue, 22 Aug 2006 20:07:17 GMT
Hi,
Ah!  I was missing the slash at the end of the ProxyPass statement --
my dumb mistake, sorry for wasting your time ;)  Thanks for your help
everyone,

Yoav

On 8/22/06, John Madden <jmadden@ivytech.edu> wrote:
> On Tue, 2006-08-22 at 15:52 -0400, Yoav Shapira wrote:
> > John,
> > Thank you for the suggestion, but it doesn't seem to help.  I've added
> > a slash to the <Proxy balancer://my_cluster/> line as you suggested,
> > to no effect: same error message.  I also tried adding a
> > ProxyPassReverse statement to match the ProxyPass one, also to no
> > effect: same error message.
>
> I don't think you need a ProxyPassReverse statement at all (at least, I
> don't have one).  My config is basically:
>
> ProxyPass / balancer://cluster/
> <Proxy balancer://cluster/>
>         BalancerMember https://servera:443 min=10
>         BalancerMember https://serverb:443 min=10
> </Proxy>
>
>
>
>
>
> --
> John Madden
> Sr. UNIX Systems Engineer
> Ivy Tech Community College of Indiana
> jmadden@ivytech.edu
>
>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message