httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Cohen, Laurence" <Laurence_Co...@sra.com>
Subject [users@httpd] MOD_SSL not working
Date Tue, 08 Aug 2006 13:31:05 GMT
Hi,

 

I'm having trouble getting SSL to work on my apache 2.055 webserver,
running on Solaris 8.  When I start the server up, everthing looks OK in
the error_log.

 

start child 21965

rpc_server 21964 started by 21953

[Tue Aug 08 09:14:31 2006] [info] Init: Initializing OpenSSL library

[Tue Aug 08 09:14:31 2006] [info] Init: Seeding PRNG with 136 bytes of
entropy

[Tue Aug 08 09:14:31 2006] [info] Loading certificate & private key of
SSL-awar

e server

[Tue Aug 08 09:14:31 2006] [info] Init: Generating temporary RSA private
keys (

512/1024 bits)

[Tue Aug 08 09:14:32 2006] [info] Init: Generating temporary DH
parameters (512

/1024 bits)

[Tue Aug 08 09:14:32 2006] [info] Init: Initializing (virtual) servers
for SSL

[Tue Aug 08 09:14:32 2006] [info] Configuring server for SSL protocol

[Tue Aug 08 09:14:32 2006] [info] Server: Apache/2.0.55, Interface:
mod_ssl/2.0

.55, Library: OpenSSL/0.9.8b

AceShutdown try to kill process 21964

signal 15 received

start child 21980

[Tue Aug 08 09:14:33 2006] [notice] Digest: generating secret for digest
authen

tication ...

[Tue Aug 08 09:14:33 2006] [notice] Digest: done

[Tue Aug 08 09:14:33 2006] [info] Init: Initializing OpenSSL library

[Tue Aug 08 09:14:33 2006] [info] Init: Seeding PRNG with 136 bytes of
entropy

[Tue Aug 08 09:14:33 2006] [info] Loading certificate & private key of
SSL-awar

e server

[Tue Aug 08 09:14:33 2006] [info] Init: Generating temporary RSA private
keys (

512/1024 bits)

[Tue Aug 08 09:14:34 2006] [info] Init: Generating temporary DH
parameters (512

/1024 bits)

[Tue Aug 08 09:14:34 2006] [info] Init: Initializing (virtual) servers
for SSL

[Tue Aug 08 09:14:34 2006] [info] Configuring server for SSL protocol

[Tue Aug 08 09:14:34 2006] [info] Server: Apache/2.0.55, Interface:
mod_ssl/2.0

.55, Library: OpenSSL/0.9.8b

[Tue Aug 08 09:14:34 2006] [notice] Apache configured -- resuming normal
operat

ions

[Tue Aug 08 09:14:34 2006] [info] Server built: Jun  5 2006 13:35:49

 

Then when I try to connect using IE 6.0 I get the following in the
error_log.

 

 

[Tue Aug 08 09:17:08 2006] [info] Connection to child 0 established
(server sniffy.cnttr.dtra.mil:443, client 204.44.136.2)

[Tue Aug 08 09:17:08 2006] [info] Seeding PRNG with 136 bytes of entropy

[Tue Aug 08 09:17:08 2006] [info] (70014)End of file found: SSL input
filter read failed.

[Tue Aug 08 09:17:08 2006] [info] Connection to child 0 closed with
standard shutdown(server sniffy.cnttr.dtra.mil:443, client 204.44.136.2)

[Tue Aug 08 09:17:09 2006] [info] Connection to child 3 established
(server sniffy.cnttr.dtra.mil:443, client 204.44.136.2)

[Tue Aug 08 09:17:09 2006] [info] Seeding PRNG with 136 bytes of entropy

 

If I try to connect using Firefox, I don't get the "End of file found"
error, and I get the following entries.

 

 

[Tue Aug 08 09:18:01 2006] [info] Connection to child 2 established
(server sniffy.cnttr.dtra.mil:443, client 204.44.136.2)

[Tue Aug 08 09:18:01 2006] [info] Seeding PRNG with 136 bytes of entropy

 

Neither browser ever connects to the website.  The website comes up just
fine if I go through port 8443, which is actually connecting to a
content management server which is java based.  Also, the browser is
supposed to be starting the RSA Webagent which will bring up a login
using a SecureID token.  If I look at the log in debug mode, I do see it
trying to start the RSA Webagent, but it just stops there.  Any ideas
what I could be doing wrong?  Oh, and just in case anyone was wondering
about the firewall ports,  port 443 is open on the firewall and I can
telnet to this port when the webserver is running.

 

Thanks in advance!

 

Laurence H Cohen

SRA International

 


Mime
View raw message