httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kloomis <kloo...@it-resources.com>
Subject [users@httpd] Secure or not?
Date Wed, 23 Aug 2006 17:29:14 GMT
Hello:

On my secure site the php code print "Port:".$_SERVER['SERVER_PORT']); 
prints port:80 when accessing the site with https://  The little padlock is 
showing at the bottom of the page and the router is set to send 443 to the 
server.

In httpd.conf I have:

NameVirtualHost *:80
NameVirtualHost *:443

and

<VirtualHost *:443>
     ServerAdmin webAdmin@example.com
     DocumentRoot /var/www/html/sgimis
     ServerName sgimis.example.com
     ErrorLog logs/itr_sgimis-error_log
     CustomLog logs/itr_sgimis-access_log common
</VirtualHost>

along with a bunch of *:80 VirtuaHosts

When accessing the site users have to go thru the usual certificate 
acceptance ceremony.

Also the code
if ($_SERVER['HTTPS'] !== 'on') {
    die("This site is accessible only through a secure connection.");
  }

will prevent access to the site.  So it seems that I'm not using SSL even 
tho I'm getting a cert and a padlock.

Can anyone suggest an avenue to approach this?

Thanks,

Ken

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message