httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rob Wilkerson" <r.d.wilker...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Starting Apache
Date Wed, 12 Jul 2006 12:26:55 GMT
See if you have more logs in /var/log/httpd.  Those may provide
additional information if they exist.

On 7/12/06, Graves, Jan <Jan.Graves@lisd.us> wrote:
> Some of you will probably recognize this problem from last week.  We have been having
major email problems and I have not been able to send or receive mail most days.  So, I hope
this message gets sent.
>
> I am running Apache Version 1.3 on a Unix system.  Things were running fine until storms
took out the power over the July 4th week-end and the system needed to be re-started.  This
system was set up by a third party company who no longer provides support.  So, I am trying
to determine what the problem is.  The Unix system itself starts and all of the processes
that I expect, except Apache.
>
> Once the system is up and I look at my running processes I see the following:
>
> ps -a
>   PID  TT  STAT      TIME COMMAND
>   144  p0  Is     0:00.03 login [pam] (login)
>   145  p0  I      0:00.03 -tcsh (tcsh)
>   149  p0  I      0:00.05 lynx
>   151  p0  I      0:00.00 sh -c /usr/local/web/internal-documents/bin/shell.sh
>   152  p0  I      0:00.00 sh -c /usr/local/web/internal-documents/bin/shell.sh
>   155  p0  I      0:00.02 /usr/local/bin/tcsh
>   159  p0  S      0:00.10 _su (csh)
>   279  p0  R+     0:00.00 ps -a
>     8 con  Is+    0:00.08 sh /etc/rc autoboot
>   219 con  I+     0:00.05 sendmail: ./k6CB79kE000219 localhost.blissfield.k12.m
>
> I see no indication that Apache is running.  If I go to usr/local/etc/rc.d and type apache.sh
start and press enter, then display my processes, I see the same thing.  I do not receive
any kind of error telling me that Apache cannot start.
>
> The httpd.conf file shows ErrorLog /usr/local/web/logs/error_log
> So, I looked at that file and this is the end of it:
>
> [Fri Jul  7 14:08:33 2006] [error] mod_ssl: Init: Private key not found (OpenSSL
>  library error follows)
> [Fri Jul  7 14:08:33 2006] [error] OpenSSL: error:0D07207B:asn1 encoding routine
> s:ASN1_get_object:header too long
> [Mon Jul 10 11:21:36 2006] [error] mod_ssl: Init: Private key not found (OpenSSL
>  library error follows)
> [Mon Jul 10 11:21:36 2006] [error] OpenSSL: error:0D07207B:asn1 encoding routine
> s:ASN1_get_object:header too long
> [Wed Jul 12 07:05:11 2006] [error] mod_ssl: Init: Private key not found (OpenSSL
>  library error follows)
> [Wed Jul 12 07:05:11 2006] [error] OpenSSL: error:0D07207B:asn1 encoding routine
> s:ASN1_get_object:header too long
> [Wed Jul 12 07:26:21 2006] [error] mod_ssl: Init: Private key not found (OpenSSL
>  library error follows)
> [Wed Jul 12 07:26:21 2006] [error] OpenSSL: error:0D07207B:asn1 encoding routine
> s:ASN1_get_object:header too long
>
>
> Thanks in advance for any suggestions on how to resolve this problem.
>
>
> Jan Graves
> Network Administrator/Engineer
> Lenawee Intermediate School District
> 4107 N. Adrian Highway
> Adrian, MI 49221
> Phone: 517-265-1634
> Fax: 517-265-7405
> Visit us on the web at http://lisd.k12.mi.us
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


-- 

Rob Wilkerson

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message