httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anton Piatek <an...@piatek.co.uk>
Subject Re: [users@httpd] apache2 looking for /htdocs on any request
Date Thu, 27 Jul 2006 21:48:46 GMT
Joshua Slive wrote:
> On 7/27/06, Anton Piatek <anton@piatek.co.uk> wrote:
> 
>> Hi,
>> I was messing around with my config earlier and seem to have screwed
>> something up. Apache2-ctl says the config is syntactically correct, but
>> the root of the server "/" does not serve any pages - I get file not
>> found even if the file is specified (i.e. /index.html)
>>
>> The error log just shows /htdocs not found. I cannot figure out why it
>> is looking for that file...
>>
>> reuqesting ~anton/ works fine, but I cannot see anything wrong with my
>> config below.
>>
>> Anyone got any ideas what is wrong with it? (I have removed anything I
>> thought might be causing problems and now have the following:
>> Server version: Apache/2.0.55
>> Server built:   Jan 16 2006 10:13:41
>> (Debian build)
>>
>> ===========error.log=================
>> [Thu Jul 27 19:48:36 2006] [error] [client 192.168.1.10] File does not
>> exist: /htdocs
>>
>> =============sites-enables/000-default=============
> 
> 
> I don't see anywhere in your main config file where this 000-default
> is getting included.
> 
> Joshua.

Good point... I guess I must have accidentally deleted that line...
Adding : Include /etc/apache2/sites-enabled/*
fixed that...

Thanks for finding that. I have been messing with configs all afternoon
and just couldn't see straight

Anton

-- 
email: anton@piatek.co.uk	home: 02088 702 664
mobile:	07900 951 627		work: 01962 816 557
blog/photos:			http://www.strangeparty.com
pgp: [0xB307BAEF]	(http://tastycake.net/~anton/anton.asc)
fingerprint: 116A 5F01 1E5F 1ADE 78C6 EDB3 B9B6 E622 B307 BAEF

Mime
View raw message