httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Invalid URI in error_log
Date Thu, 08 Jun 2006 13:24:28 GMT
On 6/8/06, szymon@mwg.pl <szymon@mwg.pl> wrote:
> Hello guys,
>
> It's big headache for me, because it production server. There are some
> errors in error_log like this:
>
> [Thu Jun 08 07:49:57 2006] [error] [client 213.238.77.xx] Invalid URI in
> request Accept-Language: pl
> [Thu Jun 08 08:55:31 2006] [error] [client 83.15.134.xx] Invalid URI in
> request 49749691 HTTP/1.1
> [Thu Jun 08 09:20:13 2006] [error] [client 213.238.66.xx] Invalid URI in
> request 149750953 HTTP/1.1
> [Thu Jun 08 09:49:33 2006] [error] [client 62.141.248.xx] Invalid URI in
> request 149752345 HTTP/1.1
>
> Problem exist probably only only in IE. When someone access the site, and
> error like above occur, IE displays their standard error page.
>
> Anyone know what can be wrong?
>
> It's Apache 2.0.58 / PHP 5.1.4. / eAccelerator

The HTTP Request is corrupted.  You should use a network sniffer to
see what is actually getting sent.  I don't know what eAccelerator is,
but is there any chance it is messing up the request before it hits
apache?

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message