httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "empty body" <emptyb...@gmail.com>
Subject [users@httpd] Re: authentication problem with apache2 + ldap + active directory
Date Sun, 18 Jun 2006 18:34:01 GMT
trying a few more things:

compiled apache 2.2.2 with Sun Microsystems Inc. LDAP SDK that came
with solaris:

$ pkginfo -l SUNWlldap
   PKGINST:  SUNWlldap
      NAME:  LDAP Libraries
  CATEGORY:  system
      ARCH:  sparc
   VERSION:  11.8.0,REV=2000.01.08.18.12
   BASEDIR:  /
    VENDOR:  Sun Microsystems, Inc.
      DESC:  Ldap libraries in for software development of dynamically
linked executables
    PSTAMP:  on28-patch20040428123135
  INSTDATE:  Aug 06 2004 06:00

apache behavior is the same - if i do not bind to the root directly,
but provide OU, then it works. if i do not provide OU, it seems to get
into a loop when it searches for the sAMAccountName, gets a result
with a reference, searches the reference, unbinds, and then repeats
the whole thing (i have network traces to confirm this). changing
values of AuthLDAPDereferenceAliases has no effect on this behavior.

any suggestions? i think i am about ready to file a bug/enhancement
report for ldap + active directory.

thank you.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message