httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "empty body" <emptyb...@gmail.com>
Subject [users@httpd] Re: authentication problem with apache2 + ldap + active directory
Date Sun, 18 Jun 2006 14:01:32 GMT
to be a bit more specific, what i am not seeing is another bind
request to AD that looks like this:

-----------
Lightweight Directory Access Protocol
    LDAP Message, Bind Request
        Message Id: 1
        Message Type: Bind Request (0x00)
        Version: 3
        DN: CN=Lastname\,
Firstname,OU=Users-BLAH-BLAH,OU=BLAH2,DC=XYZ,DC=ABC,DC=com
        Auth Type: Simple (0x00)
        Password: user's password that i provided in the browser
-----------

...followed by a successful response from AD.

it seems that the initial response to a search query that it got back
from AD is unsatisfactory, so it does not even try to bind with the
newly found name. any ideas why this is happening?

i even tried some other products (not apache) where AD auth works, and
their network capture looks just like apache's, except they also do
the second bind.

any pointers/suggestions are appreciated.

thank you.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message