httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel E <emmanue...@gmx.net>
Subject Re: [users@httpd] Pease help with mod_deflate configuration
Date Mon, 12 Jun 2006 10:58:31 GMT
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
try putting it in the &lt;Directory&gt; container.<br>
<br>
CC CHEN wrote:
<blockquote cite="mid024101c68e0c$7c1af110$521412ac@chencc" type="cite">
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; ">
  <meta content="MSHTML 6.00.2800.1543" name="GENERATOR">
  <style></style>
  <div><font face="Arial" size="2">Greeting,</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">&nbsp;</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">I have put in the deflate function
in the httpd.conf as below. <br>
During testing, the compression is working when I access my web page
from internal IP address e.g.:<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://x.x.x.x">http://x.x.x.x</a>.<br>
Anyway when I access the web page using domain name e.g.: <a
 href="http://my.web.com">http://my.web.com</a>, the compression is not
working by looking at the apache access log.</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">&nbsp;</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">Can anyone help me to figure what is
wrong with my httpd.conf file. Thank you.</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">&nbsp;</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">&nbsp;</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">&nbsp;</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">############### httpd.conf<br>
...<br>
...<br>
&lt;Location /&gt;<br>
# Insert filter</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">&nbsp;</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2"># HTTP COMPRESSION<br>
SetOutputFilter DEFLATE</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">&nbsp;</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2"># Netscape 4.x has some problems...<br>
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html<br>
# Netscape 4.06-4.08 have some more problems<br>
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip<br>
# MSIE masquerades as Netscape, but it is fine<br>
# BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html<br>
# NOTE: Due to a bug in mod_setenvif up to Apache 2.0.48<br>
# the above regex won't work. You can use the following<br>
# workaround to get the desired effect:<br>
BrowserMatch \bMSI[E] !no-gzip !gzip-only-text/html<br>
# Don't compress images<br>
SetEnvIfNoCase Request_URI \<br>
\.(?:gif|jpe?g|png)$ no-gzip dont-vary</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2">&nbsp;</font></div>
  <div><font face="Arial" size="2"># Make sure proxies don't deliver
the wrong content<br>
#Header append Vary User-Agent env=!dont-vary<br>
&lt;/Location&gt; <br>
###########################</font></div>
</blockquote>
</body>
</html>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message