httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Henderson <dhender...@digital-pipe.com>
Subject Re: [users@httpd] apache and ssl
Date Wed, 28 Jun 2006 20:34:50 GMT
Joshua,
  
      Here is what is listed in the logs, but this is from  this morning.  I don't know why
this information hasn't been  updated:
  
  
  [Wed Jun 28 11:27:03 2006] [error] Init: Unable to read pass phrase [Hint: key introduced
or changed before restart?]
  [Wed Jun 28 11:27:03 2006] [error] SSL Library Error: 218710120 error:0D094068:asn1 encoding
routines:d2i_ASN1_SET:bad tag
  [Wed Jun 28 11:27:03 2006] [error] SSL Library Error: 218529960 error:0D0680A8:asn1 encoding
routines:ASN1_CHECK_TLEN:wrong tag
  [Wed Jun 28 11:27:03 2006] [error] SSL Library Error: 218595386  error:0D07803A:asn1 encoding
routines:ASN1_ITEM_EX_D2I:nested asn1 error
  [Wed Jun 28 11:27:03 2006] [error] SSL Library Error: 218734605 error:0D09A00D:asn1 encoding
routines:d2i_PrivateKey:ASN1 lib
  [Wed Jun 28 11:29:01 2006] [error] Init: Unable to read pass phrase [Hint: key introduced
or changed before restart?]
  [Wed Jun 28 11:29:01 2006] [error] SSL Library Error: 218710120 error:0D094068:asn1 encoding
routines:d2i_ASN1_SET:bad tag
  [Wed Jun 28 11:29:01 2006] [error] SSL Library Error: 218529960 error:0D0680A8:asn1 encoding
routines:ASN1_CHECK_TLEN:wrong tag
  [Wed Jun 28 11:29:01 2006] [error] SSL Library Error: 218595386  error:0D07803A:asn1 encoding
routines:ASN1_ITEM_EX_D2I:nested asn1 error
  [Wed Jun 28 11:29:01 2006] [error] SSL Library Error: 218734605 error:0D09A00D:asn1 encoding
routines:d2i_PrivateKey:ASN1 lib
  [Wed Jun 28 11:29:30 2006] [warn] Init: Oops, you want to request  client authentication,
but no CAs are known for verification!?   [Hint: SSLCACertificate*]
  [Wed Jun 28 11:29:31 2006] [warn] Init: Oops, you want to request  client authentication,
but no CAs are known for verification!?   [Hint: SSLCACertificate*]
  
  
  192.168.0.1 - - [28/Jun/2006:16:20:53 -0400] "GET /ssl/paybill.htm HTTP/1.1" 304 -
  192.168.0.1 - - [28/Jun/2006:16:20:53 -0400] "GET /ssl/include/_global.js HTTP/1.1" 304
-
  192.168.0.1 - - [28/Jun/2006:16:20:54 -0400] "GET /ssl/images/bg-top.jpg HTTP/1.1" 304 -
  192.168.0.1 - - [28/Jun/2006:16:20:54 -0400] "GET /ssl/images/logo2.jpg HTTP/1.1" 304 -
  
  
  Any ideas?
  
  

Joshua Slive <joshua@slive.ca> wrote:  On 6/28/06, Dave Henderson  wrote:
> Joshua,
>
>      Thanks for the response.  I actually did add that syntax to the config
> right after I posted the message.  Now I get prompted for a password when
> starting apache (which I knew was going to happen).  So that tells me that I
> have made some progress.  I am still getting a 501 error whenever I try to
> access the defined ssl site.  Any other ideas?

What exactly do you see in the error and access logs?

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See  for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org



Mime
View raw message