httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Peterman <ky...@azuredreams.us>
Subject Re: [users@httpd] Problem with Virtual Hots
Date Sun, 25 Jun 2006 14:08:16 GMT
Kinda a stupid question, but did you both register the Domain and set DNS 
servers to point to it? (Asking because that LOOKS right and its the only 
thing I can think of off the top of my head)

On Sunday 25 June 2006 09:46, Stephen wrote:
> I am trying to use my Linux box (Red Hat ) as an apache server (2.0.40 )
> for testing and development but I cannot get the virtual hosting working.
>
> I am accessing from a Windows machine and the domains are resolved in
> the windows host file. I can ping them just fine, and they are resolved
> to the Linux box.
>
> When I access by http://"IP address", I get the apache welcome page.
>
> I see the access to the IP address in the log file.
>
> When I try to access http://www.domaintest.com I get a "server not
> found" error in Firefox. I see nothing in the apache logs.
>
> I have run httpd -t -D DUMP_VHOSTS and apache tells me the syntax is OK.
>
> In httpd.conf I have:
>
> NameVirtualHost *:80
>
> <VirtualHost *:80>
>     DocumentRoot /home/stephen/www/domaintest
>     ServerName www.domaintest.com
>     ServerAdmin stephen@domaintest
>     ServerSignature email
> </VirtualHost>
>
> Can someone help me get this figured out?
>
> Thanks
> Stephen
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org

-- 
~ Chris "Kyral" Peterman
Computer Science Undergraduate
Clarkson University
Associate Member of the Free Software Foundation
Ubuntu Member

Mime
View raw message