httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bill Moseley <mose...@hank.org>
Subject Re: [users@httpd] IE and redirect to SSL
Date Thu, 22 Jun 2006 17:42:42 GMT
On Wed, Jun 21, 2006 at 11:49:50PM -0700, Bill Moseley wrote:
> 192.168.1.32 - - [21/Jun/2006:19:30:18 -0700] "\x16\x03" 200 7744 "-" "-"

What could cause Apache to get that kind of request and log it as a
200 status, and not instead return a 400?

Again, Apache is listening on port 82 and 1443 SSL.

What's happening is IE is getting redirected to a
https://bumby:1443/login.  IE fetches that page correctly using SSL.

That newly loaded page has all links correct (e.g.
https://bumby:1443/style.css), BUT instead is I see these in my
*non-ssl* Apache logs:

192.168.1.32 - - [22/Jun/2006:10:36:10 -0700] "\x16\x03" 200 7747 "-" "-"
192.168.1.32 - - [22/Jun/2006:10:36:10 -0700] "\x16\x03" 200 7741 "-" "-"
192.168.1.32 - - [22/Jun/2006:10:36:11 -0700] "\x16\x03" 200 7747 "-" "-"
192.168.1.32 - - [22/Jun/2006:10:36:11 -0700] "\x16\x03" 200 7741 "-" "-"
192.168.1.32 - - [22/Jun/2006:10:36:10 -0700] "\x16\x03" 200 7741 "-" "-"
192.168.1.32 - - [22/Jun/2006:10:36:11 -0700] "\x16\x03" 200 7743 "-" "-"
192.168.1.32 - - [22/Jun/2006:10:36:11 -0700] "\x16\x03" 200 7741 "-" "-"
192.168.1.32 - - [22/Jun/2006:10:36:11 -0700] "\x16\x03" 200 7743 "-" "-"

My guess is IE is encrypting the request and sending it to the wrong
port.

Still, I'm curious why Apache is logging that as a 200.




-- 
Bill Moseley
moseley@hank.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message