httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joshua Slive" <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Apache segfaults whenever I try to load a module
Date Fri, 26 May 2006 18:23:14 GMT
On 5/26/06, Derek Whitaker <derkew19@yahoo.com> wrote:
> I recently decided to add webmail to my server. So, I
> downloaded SquirrelMail. This required that I install
> PHP4 for it to run. So, I downloaded PHP and installed
> it.
>
> Upon restarting the server, I found that every page I
> tried to visit made httpd segfault. I went back, and
> commented out the LoadModule line for PHP4. The server
> stopped crashing.
>
> I then downloaded the latest version of APR and
> APR-Util, as well as httpd, and recompiled them all,
> including PHP. I tried again. Segfault every page, php
> or not. To test if it was PHP, I downloaded mod_perl,
> and tried that. It, too, caused a segfault.

You don't mention anything about version numbers.

Instructions for finding the source of segfaults are here:
http://httpd.apache.org/dev/debugging.html#crashes

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message