httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From chris <dragonm...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Getting Apache to use PHP under Window XP
Date Thu, 01 Jun 2006 05:21:27 GMT
On 6/1/06, Martyn Griffin <griffinmt@charter.net> wrote:
>
>
> It is where it is specified. But I have moved  it around a bit, into the
> modules folder and just specifying  modules/php5apache.dll but same failure.
> I have tried various combinations of absolute and relative paths, tried
> adding quotes and without, renamed the dll to .so etc etc
> In all cases I get this same error. But all the other modules seem to load
> ok.
> I even pulled the dll out of the distribution zip file again and retried and
> it still fails.
>
> If anyone has this running (PHP 5.1.4 and Apache 2.2), could you show the
> relevant entries from your .conf file etc.
>

I have managed to get these running, this is what I have:

# For PHP 5 do something like this:
LoadModule php5_module "c:/php/php5apache2.dll"
AddType application/x-httpd-php .php

# configure the path to php.ini
PHPIniDir "c:/php"


> Thanks,
> Martyn T. Griffin
>
>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message