httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hex Star" <hexs...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Re: Need help with mod_layout
Date Thu, 25 May 2006 01:43:47 GMT
Hmm thanks, but I'm running Apache 1.3.36 not 2.x...and the module does seem
to be "working", it just doesn't like the html file with the google adsense
javascript in it as despite my described attempts it seems to still be
trying to parse the header/footer files as if they were cgi/php
scripts...thanks for the suggestion though, anyone got anymore ideas? :-)

On 5/24/06, Robin P. Blanchard <robin.blanchard@georgiacenter.uga.edu>
wrote:
>
>  my experience with mod_layout is that you need to pull the CVS version to
> use with apache2 (which i believe is default on SUSE 10) and dynamic pages
> such as php.
>
>
> ---------------------------------------
> Robin P. Blanchard
> Systems Integration Specialist
> Georgia Center for Continuing Education
> fon: 706.542.2404 < > fax: 706.542.6546
> ---------------------------------------
>
>
>  ------------------------------
> *From:* Hex Star [mailto:hexstar@gmail.com]
> *Sent:* Wednesday, May 24, 2006 2:08 PM
> *To:* users@httpd.apache.org
> *Subject:* [users@httpd] Re: Need help with mod_layout
>
> Can anyone please help? :-(
>
> On 5/23/06, Hex Star <hexstar@gmail.com> wrote:
> >
> >  Please, I need help with getting mod_layout to work. Basically, I'm
> > trying to get a html page for header and footer to work for ads on sites,
> > running Suse 10, currently only the header html file contains ad code, it's
> > the google javascript ad code. I've tried putting in
> >
> > LayoutDefaultHandlers Off
> > and
> > LayoutHandler text/html
> >
> > but in the error_log for apache I still get an 500 error for the header
> > and footer saying "premature end of script" like it's expecting it to still
> > be a cgi/php script...running the latest version of the mod_layout module (
> > 3.2.1) which compiled and installed without errors, can anyone please
> > help? What am I doing wrong? What do I need to do to get this to work?
> > Thanks!
> >
>
>

Mime
View raw message