httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bill Jones" <tetragondz...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Need help with mod_layout
Date Wed, 31 May 2006 12:06:29 GMT
On 5/23/06, Hex Star <hexstar@gmail.com> wrote:

> but in the error_log for apache I still get an 500 error for the header and
> footer saying "premature end of script" like it's expecting it to still be a
> cgi/php script...running the latest version of the mod_layout module (
> 3.2.1) which compiled and installed without errors, can anyone please help?
> What am I doing wrong? What do I need to do to get this to work? Thanks!

How do you know that mod_layout is at fault?  While I have never used
mod_layout the trouble you describe may be a simple CGI issue and not
the mod_layout package -- so Let's backup and attack this step by
step.

1)  Does the "script" (you know, the one indicated in the error logs
as generating the Premature error) you are using actually output a
proper Content Header?  Make sure that the first thing that the script
sends is:

Content-type: text/html[CR][CR]

Where the [CR] is whatever proper carriage return for the language in
question; for example, in Perl the header out command would look like
this:

print "Content-type: text/html\n\n";


2)  After verifying the proper Content header is being sent; if the
script still appears to be failing - then please post the exact error
log line, unmunged, along with any details that appear in the browser
window.

-- 
WC (Bill) Jones -- http://youve-reached-the.endoftheinternet.org/

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message