httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sander Smeenk <ssmeenk+apache...@freshdot.net>
Subject [users@httpd] Apache2 & mod_xslt trouble.
Date Mon, 20 Mar 2006 09:09:27 GMT
Hello everyone.

I'm running Apache 2.0.55, prefork mpm and mod_xslt 2004112100 on Debian
servers. From time to time it seems that the daily cronjob's 'apache2ctl
reload' causes Apache to 'forget' to load mod-xslt causing these
warnings for each xml/xsl related request:

| [error] an unknown filter was not added: mod-xslt

Doing a 'hard restart', eg, apache2ctl stop and apache2ctl start fixes it.
Any clue what might cause this?

The other thing is, i see Apache's segfault quite often while processing
xsl/xml, so i have my doubts about the 'cleanlyness' of the mod_xslt
code. Are there any other xml/xsl transformers that work like mod_xslt
but /are/ stable?

I'd be happy to hear from you all!

Kind regards,
Sander Smeenk.
-- 
| <Fooz> In a perfect world... spammers would get caught, go to jail, and
| share a cell with many men who have enlarged their penisses, taken
| Viagra and are looking for a new relationship.
| 1024D/08CEC94D - 34B3 3314 B146 E13C 70C8  9BDB D463 7E41 08CE C94D

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message