httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From G.L...@itcilo.org
Subject RE: [users@httpd] apache problem with soft link
Date Wed, 25 Jan 2006 07:45:35 GMT
> A good suggestion.  The httpd logs show correct delivery,
> including an exactly correct file length, despite failure.
> This suggested that the problem might be on the receiving
> end.  The failure is seen two two boxes of different
> hardware, but with similar win2k systems. I did test it
> with firefox on the server box using file:///... and it
> works correctly.  I don't have another linux box I can
> test it with.
> 
> The strangest thing is that the problem is critically
> dependent on the soft link name.  I have tried numerous
> combinations, and can make no sense of it.  For example:
> 
> These fail:
>    <img src="Ad_land_small_1/01590004FS.jpg">
>    <img src="ad_land_small_1/01590004FS.jpg">
> 
> Thess work:
>    <img src="Bd_land_small_1/01590004FS.jpg">
>    <img src="adddd_land_small_1/01590004FS.jpg">
> 
It's strange that there is no error on httpd's log: if you can't see the 
image, it means that httpd can not find the file where it searches for it 
and you should see a "File does not not exist" error, or something like 
that

Are you sure you have not some rewrite rules somewhere acting on the 
string "ad_...."?

Regards,

Gaƫl


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message