httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ludi <myhapwcfore...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Startup failed, Apache 2.0.55
Date Sun, 04 Dec 2005 02:57:35 GMT
ldd /usr/apache2/bin/httpd
2005/12/4, Josh Feather <Josh.Feather@hewitt.com>:
>
>
> /usr/lib is the default locale...
>
>
>
> You can use the command --- find / -name libgcc_s.so.1 ,to find whether
> there is the file in your system.
> ----- Original Message -----
> *From:* *Michael S Pallos* <mpallos@gte.net>
> *To:* *users@httpd.apache.org* <users@httpd.apache.org>
> *Sent:* Sunday, December 04, 2005 7:51 AM
> *Subject:* [users@httpd] Startup failed, Apache 2.0.55
>
> I just configured, build, and installed Aache 2.0.55 on Solaris 10.   I
> used gcc and make for the configure and build.
> When I attempt a start by executing "PREFIX/bin/apachectl ĘCl start" I get
> the following error:
>
> ld.so.1: /usr/apache2/bin/httpd: libgcc_s.so.1: open failed: No such file
> or directory
> Killed
>
> Any ideas what is going on here or what I need to do?
>
> Thx
>
>
> The information contained in this e-mail and any accompanying documents
> may contain information that is confidential or otherwise protected from
> disclosure. If you are not the intended recipient of this message, or if
> this message has been addressed to you in error, please immediately alert
> the sender by reply e-mail and then delete this message, including any
> attachments. Any dissemination, distribution or other use of the contents of
> this message by anyone other than the intended recipient is strictly
> prohibited.
>
>
Mime
View raw message