httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Arthur DiSegna" <adise...@authentium.com>
Subject RE: [users@httpd] Virtual Hosting and Authentication
Date Tue, 20 Dec 2005 19:49:48 GMT
Yes, I missed that line. 

NameVirtualHost 192.168.0.10
<VirtualHost 192.168.0.10>

<Location /> didn't help... On the second virtual host.  

I don't have the trailing / on the first virtual host and I get prompted
and authenticated with the correct user/pass without a problem.

Thanks


-----Original Message-----
From: jslive@gmail.com [mailto:jslive@gmail.com] On Behalf Of Joshua
Slive
Sent: Tuesday, December 20, 2005 2:40 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Virtual Hosting and Authentication

On 12/20/05, Arthur DiSegna <adisegna@authentium.com> wrote:
> I am having a problem with this configuration. I get prompted for to 
> login when trying the 2nd VirtualHost (vhost2). What am I missing?

Do you have a NameVirtualHost directive?

>   <Location>

That should be <Location />.

Joshua.


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message