httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Arthur DiSegna" <adise...@authentium.com>
Subject [users@httpd] Virtual Hosting and Authentication
Date Tue, 20 Dec 2005 19:36:24 GMT
I am having a problem with this configuration. I get prompted for to
login when trying the 2nd VirtualHost (vhost2). What am I missing? 

Thanks in advance...


<VirtualHost 192.168.0.10>
ServerName vhost1.mydomain.com
DocumentRoot "/var/webroot/pw/"
  <Location>
      Order allow,deny
      Allow from all
      AuthType Basic
      AuthLDAPAuthoritative On    	
      AuthName "Enterprise Server"
      AuthLDAPURL "ldap://192.168.0.2 192.168.0.3/?cn"
      require ldap-group cn=grp1, O=USA 
      require ldap-group cn=grp2, O=USA
      require ldap-group cn=grp3, O=USA
      require ldap-group cn=grp4, O=USA
  </Location>
</VirtualHost>

<VirtualHost 192.168.0.10>
ServerName vhost2.mydomain.com
DocumentRoot "/var/webroot/enc/"
  <Location>
      Order deny,allow
      Allow from all
      Options +indexes 	
  </Location>
</VirtualHost>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message