httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eddy Ilg <e...@fericom.net>
Subject [users@httpd] WebDAV can't find _vti_inf.html, _vti_bin/shtml.exe/_vti_rpc
Date Sun, 04 Dec 2005 12:13:55 GMT
Hi,

I am trying to get WebDAV working with my Webserver (Apache 1.3.29, 
dav_module 1.0.3),
but it just won't work. After fiddeling with the XP bug, concatenationg 
domain and username and installing
the service pack 2 I still get following error messages, when trying to 
connect to a webdav share:

error.log:
[Sun Dec  4 12:55:13 2005] [error] [client 62.206.18.42] File does not 
exist: /home/eddy/spider/_vti_inf.html
[Sun Dec  4 12:55:13 2005] [error] [client 62.206.18.42] File does not 
exist: /home/eddy/spider/_vti_bin/shtml.exe/_vti_rpc
[Sun Dec  4 12:55:13 2005] [error] [client 62.206.18.42] File does not 
exist: /home/eddy/spider/_vti_inf.html
[Sun Dec  4 12:55:13 2005] [error] [client 62.206.18.42] File does not 
exist: /home/eddy/spider/_vti_bin/shtml.exe/_vti_rpc

access.log:
62.206.18.42 - - [04/Dec/2005:13:11:10 +0100] "OPTIONS / HTTP/1.1" 401 
484 "-" "Microsoft-WebDAV-MiniRedir/5.1.2600"
62.206.18.42 - - [04/Dec/2005:13:11:10 +0100] "OPTIONS / HTTP/1.1" 401 
484 "-" "Microsoft-WebDAV-MiniRedir/5.1.2600"
62.206.18.42 - eddy [04/Dec/2005:13:11:10 +0100] "GET /_vti_inf.html 
HTTP/1.1" 404 294 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MS FrontPage 6.0)"
62.206.18.42 - eddy [04/Dec/2005:13:11:10 +0100] "POST 
/_vti_bin/shtml.exe/_vti_rpc HTTP/1.1" 404 308 "-" "MSFrontPage/6.0"
62.206.18.42 - eddy [04/Dec/2005:13:11:10 +0100] "GET /_vti_inf.html 
HTTP/1.1" 404 294 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MS FrontPage 6.0)"
62.206.18.42 - eddy [04/Dec/2005:13:11:10 +0100] "POST 
/_vti_bin/shtml.exe/_vti_rpc HTTP/1.1" 404 308 "-" "MSFrontPage/6.0"
62.206.18.42 - eddy [04/Dec/2005:13:11:10 +0100] "OPTIONS / HTTP/1.1" 
200 - "-" "Microsoft Data Access Internet Publishing Provider Protocol 
Discovery"

When trying to connect Windows tells me the specified folder is not valid.

What's this _vti_bin stuff? I checked write permissions to the share and 
they work (via su www-data).

Here's a snippet of my apache config:
<VirtualHost 217.160.141.74>
        Serveradmin eddy@fericom.net
        ServerName spider.fericom.net
        DocumentRoot /home/eddy/spider
        <Directory /home/eddy/spider>
                Options Indexes
                AllowOverride AuthConfig
                DAV on
                SetEnv SPIDERDIR /home/eddy/spider
                Order allow,deny
                Allow from all
        </Directory>
</VirtualHost>

I can't update to a new webserver, because other users don't want a new 
php version.





---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message