httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Graham Frank <gfr...@neoservers.com>
Subject RE: [users@httpd] SSL Port 443
Date Wed, 14 Dec 2005 06:52:58 GMT
What commands did you run to see which process is on port 443?  

netstat -nlp

If you haven't already, try that.  It will show you which process is on which port.

-----------------------------------
Graham Frank
(608) 359-1593
Neoservers LLC - http://www.neoservers.com/
Founder/Owner

-----Original Message-----
From:  Khaled Hussein
Date:  12/14/05 12:48 am
To:  users@httpd.apache.org
Subj:  [users@httpd] SSL Port 443

Hi all

 

I faced a problem for two or three times I did restart the apache and it
fails to start I see the logs and it was cannot bind to port 443, so I tried
to see what is the process was used the port but with no luck 

 

Please any advice about how to do this and how I can solve this problem
without need to restart the server 

 

 

Thanks in advance 

 

**********************************
Khaled J. Hussein 
System Administrator           
Palnet Communications Ltd.
Hadara Technologies
http://www.palnet.com 
khaled@palnet.com
Tel.02/2403434. Fax.02/2403430 
**********************************

 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message