httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael Avila" <Michael.Avil...@sbcglobal.net>
Subject RE: [users@httpd] Cannot Get PERL to work
Date Sat, 26 Nov 2005 06:03:50 GMT
I have done that and it still does not work.


#!D:\perl\bin\perl.exe
#

Does that look like the right format?

Mike

  -----Original Message-----
  From: William Cai [mailto:william.cai@gmail.com]
  Sent: Saturday, November 26, 2005 12:39 AM
  To: users@httpd.apache.org
  Subject: Re: [users@httpd] Cannot Get PERL to work



  I met the same problem before. If my recollection is right, the problem is
caused by your perl script. You might have to specify the executable binary
with absolute path.

  e.g.
  #!C:/perl/bin/perl.exe
  blablabla

  Hope it helps.

  -William


  On 11/26/05, Michael Avila <Michael.Avila.1@sbcglobal.net> wrote:
    Windows XP Pro
    Active State PERL 5.6 (Have to have 5.6 and not 5.8 for a specific
    application)
    NOTE: IP Addresses and website changed to prevent hacking


    QUESTION: What is it that cannot be found - admin.pl or PERL.exe or
    something else?

    ------------------------------------------------------------------------
----
    -------------------------------------------------------------------
    httpd.conf
    =======
    ScriptAlias /perl "d:/perl"
    AddType application/x-httpd-pl .pl .cgi
    Action application/x-httpd-pl "/perl/bin/perl.exe "


    Alias /sql-ledger /sql-ledger
    <Directory /sql-ledger>
    AllowOverride All
    AddHandler cgi-script .pl
    AddDefaultCharset On
    Options ExecCGI Includes FollowSymlinks
    Order Allow,Deny
    Allow from All
    </Directory>

    ------------------------------------------------------------------------
----
    -------------------------------------------------------------------

    when I execute a perl script from a web browser such as

    http://www.xxxxx.com/sql-ledger/admin.pl

    ------------------------------------------------------------------------
----
    -------------------------------------------------------------------

    I get

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was
unable
    to complete your request.

    Please contact the server administrator, xxxxx@xxxxx.com and inform them
of
    the time the error occurred, and anything you might have done that may
have
    caused the error.

    More information about this error may be available in the server error
log.

    ------------------------------------------------------------------------
----
    -------------------------------------------------------------------
    error.log
    ======
    [Sat Nov 26 00:16:34 2005] [error] [client 0.0.0.0] (OS 3)The system
cannot
    find the path specified.  : couldn't create child process: 720003:
admin.pl
    [Sat Nov 26 00:16:34 2005] [error] [client 0.0.0.0] (OS 3)The system
cannot
    find the path specified.  : couldn't spawn child process:
    E:/sql-ledger/admin.pl

    ------------------------------------------------------------------------
----
    -------------------------------------------------------------------


    ---------------------------------------------------------------------
    The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
    See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
    To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
       "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
    For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org




Mime
View raw message