httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Isildo Mendes <imen...@netcabo.pt>
Subject [users@httpd] Cannot access any webpage using localhost
Date Sun, 06 Nov 2005 22:08:39 GMT
Hi,

I have Apache 2.0.55 running as a service in Windows XP SP2. I visited
lots of sites regarding installation and configuration of Apache. My
config file is ok, I didn't change it yet. The name of my server is
localhost in port 80. I can stop and restart the server without
problems, but when try to access the test page (http://localhost/) the
browser try for a long time to access the page, but then I get the 'The
page cannot be found' message.

The value of DocumentRoot is correct. I renamed the proper html file
(portuguese) to index.html. If I open that file directly, I can seee the
test page for Apache.

I don't know if this is correct or not, but when I write on ms-dos
console (cmd) 'netstat -noa' I see that the 80 port is assigned to the
IP 0.0.0.0 (0.0.0.0:80). In the utility program Active Ports from
www.ntutility.com <http://www.ntutility.com>, 
<http://www.ntutility.com,> I get the 127.0.0.1:80
(Apache.exe). My windows host file (.../system32/drivers/etc/hosts)
contain the correct information:

127.0.0.1 localhost

Ping 127.0.0.1 works ok

I try to disable anti-virus, firewall, but nothing works.

For two days I'm trying to solve the problem without success.

Imendes

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message