httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From flo...@arcor.de
Subject [users@httpd] POST headers empty when using SSLProxyEngine
Date Sat, 19 Nov 2005 12:48:34 GMT
Hello,

inside a SSL host, I use the SSLProxyEngine to connect encrypted to another server:

SSLProxyEngine on
ProxyPass /server2 https://server.intranet/mysite
ProxyPassReverse /server2 https://server.intranet/mysite

There lies a PHP script for file uploads. When I connect to https://server.intranet/mysite
directly, file uploads do work just fine. However, when I connect through https://mysite.com/server2,
the POST headers submitted by the file upload form are completely empty.

Using mod_rewrite instead of mod_proxy doesn't help either. I run Apache 2.0.55 on both servers.

When using a non-SSL proxy (i.e. connecting to server.intranet with HTTP in stead of HTTPS),
it works fine.

Is this a well-known bug or is it my mistake?

Thanks
Florian

Machen Sie aus 14 Cent spielend bis zu 100 Euro!
Die neue Gaming-Area von Arcor - ├╝ber 50 Onlinespiele im Angebot.
http://www.arcor.de/rd/emf-gaming-1

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message