httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jsl...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache stalling when serving certain files
Date Sat, 15 Oct 2005 17:22:22 GMT
On 10/14/05, Anders Bruun Olsen <anders@bruun-olsen.net> wrote:
> Hi,
>
> I have a server running Gentoo with Apache 2.0.54. When servering up
> certain files Apache sends headers but no data. So far it has only
> happened when with image files (JPEG and PNG). Not all image files are
> problematic, only some - I have a dir with three JPEG files taken
> directly from my digicam and two works, but the last has this problem. I
> can access the file just fine, the permissions are correct and I can
> download the file over FTP without a problem. No problems are shown in
> error_log.
>
> I have been unable to find any posts about this kind of problem and have
> now exhausted my Apache knowledge. What could be the problem here and
> how can I debug this problem?

Can we see a complete response that shows this problem?  Is the status code 200?

One thing to try is
EnableSendfile Off

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message