httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Jagielski <...@jaguNET.com>
Subject Re: [users@httpd] mod_proxy/2.1.7 : 'unknown lbmethod' error
Date Thu, 06 Oct 2005 17:11:00 GMT
Heiko Jansen wrote:
> 
> Am Donnerstag, 6. Oktober 2005 18:08 schrieb "Joost de Heer" 
> <sanguis@xs4all.nl> [Re: [users@httpd] mod_proxy/2.1.7 : 'unknown lbmethod' 
> error]:
> 
> > >> By the way: using just "--enable-modules=all --enable-mods-
> > >> shared=all" did not
> > >> install mod_proxy. Is that correct? If so, ./configure --help
> > >> should tell the
> > >> user, I think.
> > 
> > > I agree -- this tripped me up as well.
> > 
> > I think I already mentioned this to some Apache people at ApacheCon.
> > Perhaps because you don't want people to accidentally create an open
> > proxy, so you have to explicitly add it?
> 
> That would be ok for me if it would mean you only have to uncomment the 
> respective LoadModule directive. 
> But as far as I remember it didn't even copy the .so file to the installation 
> dir!
> 

2.1.8 uses providers rather than hooks to implement lbmethods,
so the above issue is more robustly solved in 2.1.8

-- 
=======================================================================
 Jim Jagielski   [|]   jim@jaguNET.com   [|]   http://www.jaguNET.com/
           "If you can dodge a wrench, you can dodge a ball."

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message