httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jan Engelhardt <jeng...@linux01.gwdg.de>
Subject Re: [users@httpd] Per-user CGI does not work
Date Wed, 14 Sep 2005 18:26:12 GMT

>On 9/14/05, Jan Engelhardt <jengelh@linux01.gwdg.de> wrote:
>> 
>> in mod_userdir.conf (Apache 2.0.53) as the help page for mod_userdir says to
>> enable per-user CGI programs. However, when I try to open up a sample prog, I
>> always get error 500.
>
>And what does the error log say?

[Wed Sep 14 20:24:54 2005] [error] [client 192.168.22.4] Premature end of 
script headers: index.cgi

>> It does work when I put it in /var/www/main.vhost/cgi-bin/, and yes, it is
>> chmod 755'ed.
>> Is there some option I forgot? Any help is appreciated, thanks.
>
>This is almost surely either a permissions issue (quite possibly
>SELinux-related, if you are on Fedora) or suexec-related.  If the
>problem is suexec, you should check the suexec.log for more details.

[2005-09-14 20:24:54]: uid: (10721/cf) gid: (100/100) cmd: index.cgi
[2005-09-14 20:24:54]: cannot get docroot information (/home/cf)

What does this mean?



Jan Engelhardt
-- 

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message