httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "sk...@krude.de" <>
Subject Re: [users@httpd] STDOUT of CGI childs not captured by Apache (Win32)
Date Wed, 28 Sep 2005 07:59:14 GMT
--On Wednesday, 28. September 2005 07:55 +0100 Christopher Malton 
<cjm@cjmweb.fsnet.co.uk> wrote:

> sk_np@krude.de wrote:
>
>> Hi,
>>
>> has anyone an idea how to solve that problem?
>> I posted it on Bugzilla
>> <http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36710> nearly two
>> weeks ago but nothing happens.
>>
>> Stefan
>>
>> --On Wednesday, 14. September 2005 11:29 +0200 Stefan Krude
>> <sk_np@krude.de> wrote:
>>
>>> Hi all,
>>>
>>> I need to call several EXEs from a CGI batch (.cmd), but unfortunately
>>> the STDOUT of these EXEs aren't captured by Apache/2.0.54 (Win32)
>>> running
>>> under Windows 2000 (W2K) and therefore not visible in the web browser.
>>> Is there any way to get the output of the EXEs to the browser?
>>>
>>> Thanks
>>>
>>> Stefan
>>
>>
> I have updated the bug with the way of getting around this windows quirk.
> This is not actually a bug.
>
> I have confimed and have left an updated script.
>
> Chris
>

Did you really confirm your script is working? Your modification only lets 
the
script echo the command line that calls the EXE, not the output of the EXE
itself.

Stefan


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message