httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sean McKendall" <seanmckend...@yahoo.com>
Subject Re: [users@httpd] Re: 502 Bad Gateway
Date Tue, 20 Sep 2005 15:17:48 GMT
I opened a command prompt, typed "telnet localhost:81" and pressed enter.

The result: Could not open a connection to host on port 23 : Connection 
failed

----- Original Message ----- 
From: "Krist van Besien" <krist.vanbesien@gmail.com>
To: <users@httpd.apache.org>; "Sean McKendall" <seanmckendall@yahoo.com>
Sent: Tuesday, September 20, 2005 10:04 AM
Subject: Re: [users@httpd] Re: 502 Bad Gateway


On 9/20/05, Sean McKendall <seanmckendall@yahoo.com> wrote:
> I can ping that domain on the machine itself and it resolves to the 
> correct
> IP address.

Try doing a telnet localhost:81 from the webserver itself.

Krist


-- 
krist.vanbesien@gmail.com
Solothurn, Switzerland

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message