httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <pamela.ka...@kahosl.be>
Subject [users@httpd] mod_auth_ldap
Date Mon, 22 Aug 2005 07:38:24 GMT

Hi

I'm also trying to use the mod_auth_ldap, but I'm having troubles as
well.
Maybe my experience can help you as well, and maybe someone else can
help us both.

I'm working on a Windows 2000 server. I installed the apache version
2.0.54.
In this version I find a mod_auth_ldap.so in the modules map 
(C:/Program Files/apache group/apache/modules).

So indeed it lookes like "it comes out of the box". 

Still manuals for apache
(http://www.muquit.com/muquit/software/mod_auth_ldap/mod_auth_ldap_apach
e2.html)
describe to install a .dll (not a .so) for Windows Users.
The manual that I'm reffering to also suggest an extra installation of
some dll's you should find at a sun-site. 
I've tried this but I found many dll's so I don't know which they want.

So I've tried to install the option in the config file like this:

	ldap_auth_module modules/mod_auth_ldap.so

And I've tried it like this:

	ldap_auth_module D:/apache_files/mod_auth_ldap.so

Both times my apache server crashed. (didn't want to restart).
My log files give me something like this: 
The I/O operation has been aborted because of either a thread exit or an
application request.  : winnt_accept: Asynchronous AcceptEx failed.

Thanks 


Pamela



-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Andrew Musselman [mailto:Andrew@cwu.EDU] 
Verzonden: vrijdag 19 augustus 2005 19:50
Aan: users@httpd.apache.org
Onderwerp: [users@httpd] mod_auth_ldap

I have read that mod_auth_ldap comes "out of the box" in Apache 2.0 and
up, but I'm not sure how to enable it.

Is it as simple as adding something like this to httpd.conf:
LoadModule ldap_auth_module libexec/apache2/mod_auth_ldap.so

Or are there other steps?  I don't see it in the FreeBSD ports tree.

Thanks,
Andrew

Andrew Musselman
andrew@cwu.edu

>>> sanguis@xs4all.nl 8/19/2005 10:20:08 AM >>>
> I have apache running on my Windows 2000 Machine with SSL.  Runs OK, 
> but in order to start apache with SSL I must start it up in a dos 
> window.

Remove all 'IfDefine SSL' things in your httpd.conf, and the thing
should use SSL automagically.

If you don't want this, and have Apache as service, you can give extra
parameters (like -DSSL) in the service properties.

Joost


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org 
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message