httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From paul buttemer <pa...@pbreeds.com>
Subject [users@httpd] Apache non-start on Solaris
Date Wed, 31 Aug 2005 21:32:03 GMT
Hello all (my first message),

I am unable to start Apache successfully - the httpd process starts, but 
immediately disappears with no relevant error diagnostic.  Here are some 
points:

- Apache version: 2.0.54 - absolutely default build and install (build and 
install completed easily with no errors)
- Start command: apachectl -k start
- Running as root
- No core file
- LogLevel in conf file: debug
- OS: Solaris 7
- Hardware: SPARC Ultra 5
- pid file is created (but no process with this pid exists once command 
prompt returns)
- nothing written to error_log, except on a subsequent start attempt, where 
there is one entry warning
of the pid file being overwritten
- command prompt returns almost immediately, only output indicates httpd 
cannot determine fully qualified domain name and uses IP address for ServerName
- there are no port conflicts
- there are no problems with permissions
- there is no other httpd running on the system

I have scoured the internet for help with this problem with no 
success.  Any help or suggestions will be much appreciated

Best regards,
Paul Buttemer



___________________________________________________________
$0 Web Hosting with up to 200MB web space, 1000 MB Transfer
10 Personalized POP and Web E-mail Accounts, and much more.
Signup at www.doteasy.com


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message