httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ivar Bratberg <i...@imaker.no>
Subject Re: [users@httpd] Script running problem
Date Tue, 23 Aug 2005 18:11:06 GMT
THank you Walter, you saved my day !
Ivar

Walter J. Allemann wrote:
> I'm using win XP SP1
> 
> I installed yesterday an ecommerce package, which I downloaded from 
> "http://www.commerce-cgi.com/".
> All files had to be uploaded to /cgi-bin/shop, which I did. Then I hade 
> to do a chmod, but the ftp server told me that the access mode is not 
> supported.
> 
> When I run a manager script I get the following error:
> 
> 3)The system cannot find the path specified.  : couldn't spawn child 
> process: D:/Indigoperl/apache/cgi-bin/store/commerce.cgi
> 
> but the file is there.
> 
> Is it necessary to make a new ScriptAlias to this folder?
> 
> Thank you very much for your help
> 
> Walter J. Allemann
> --------------------------------------------------------------------- 
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server 
> Project. See for more info. To unsubscribe, e-mail: 
> users-unsubscribe@httpd.apache.org " from the digest: 
> users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org For additional commands, 
> e-mail: users-help@httpd.apache.org

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message