httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Axel-St├ęphane SMORGRAV <Axel-Stephane.SMORG...@europe.adp.com>
Subject RE: [users@httpd] Speed
Date Fri, 22 Jul 2005 06:45:35 GMT
Christopher;

I do not think so. 

new.bio-world.com is resolved correctly. The problem is that it makes a redirect to http://192.168.1.15/bioworld/.

Some thoughts:
- new.bio-world.com is a reverse proxy that forwards requests to 192.168.1.15 but does not
include adequate ProxyPassReverse directives. When the backend server issues a redirect, the
Location header is not rewritten.
- new.bio-world.com is NAT'ed to the internal address 192.168.1.15. It issues a redirect,
but since the ServerName 192.168.1.15 and UseCanonicalName On, it redirects to the internal
address. To me the solution in that case would be to set ServerName new.bio-world.com

So Mike, do not touch your DNS configuration. It's just dandy. Fix your Apache configuration.

-ascs

PS: Here's the output of HTTPWatch. (Think I'll buy some stocks in Simtec)

	Started	Time	Size	Meth	Result	Type							URL
 00:00:00.000	0.423	452	GET	302		Redirect to http://192.168.1.15/bioworld/	http://new.bio-world.com/
 00:00:00.444	7.523	*	GET	Aborted	*							http://192.168.1.15/bioworld/


-----Original Message-----
From: Christopher Malton [mailto:cjm@cjmweb.fsnet.co.uk] 
Sent: Friday, July 22, 2005 8:20 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: RE: [users@httpd] Speed

Mike,

I have worked out that the DNS is resolving the hostname to the WRONG IP!

192.168.1.5 is a LOCAL NETWORK IP not a WAN IP.

Please check your DNS configuration and update it to point at the right server. The External
IP of that server.

Chris

-----Original Message-----
From: Steven Pierce [mailto:pagedev1@speakeasy.net]
Sent: 22 July 2005 06:30
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Speed



*********** REPLY SEPARATOR  ***********

On 7/21/2005 at 11:41 AM Michael wrote:

>Please check this address http://new.bio-world.com (this link is at my 
>site)I`m sure a lot of you guys will recognize the oscommerce. Also please 
>check out this link http://bio.nicpon.net (this link is on wan somewhere). 
>Both has the same db and same filles. But one of them is flying and the 
>other is not.

Mike,

I "think" your problem is a DNS issue.  The http://new.bio-world.com when
you connect
to this site you get connecting to 192.168.1.15 and then it times out.  That
is shown to
me when I use Firefox.  When I use IE it will not even load.  

When you connect to the http://bio.nicpon.net it gives me the link at the
bottom of the page
and flys.  (Both with IE and FireFox) 

Now all of the pic's on the site are broken.  I clicked on a couple of the
links
and, the ones that had anything did not display any pic's.  




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message