httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tom Ray [Lists]" <li...@blazestudios.com>
Subject Re: [users@httpd] Re: mod_ssl missing
Date Fri, 29 Jul 2005 14:22:24 GMT
Thanks-

I was able to get it going finally. Once I was able to understand where 
everything was being stored on the server and how to call to it.

Thanks for all the help everyone.

Joost de Heer wrote:

>Tom Ray [Lists] said:
>  
>
>>We built a box months ago using SuSE 9.1, and installed everything
>>straight from the CD's via YaST but it seems that when we tried to get a
>>SSL enabled site to work, it gave us errors. Doing a quick search on the
>>box it seems that mod_ssl.c isn't installed. When I do a
>>/usr/sbin/httpd2 -l mod_ssl.c doesn't not appear in the list compiled
>>modules. From my understanding mod_ssl is part of the apache 2.0.49
>>build that comes with SuSE 9.1, but it doesn't seem to be installed.
>>    
>>
>
>Guessing from old SuSE installations, they broke up Apache in several RPM
>packages, one for each module. So you probably need to install the mod_ssl
>package.
>
>Joost
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
>See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>  
>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message