httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jan Eden <li...@janeden.org>
Subject [users@httpd] mod_perl trouble
Date Wed, 22 Jun 2005 11:32:31 GMT
Hi,

I just installed mod_perl 2.0.1 as a DSO for Apache 2.0.53. When trying the minimal example
from the docs:

Alias /perl/ /home/httpd/httpd-2.0/perl/
  <Location /perl/>
      SetHandler perl-script
      PerlResponseHandler ModPerl::Registry
      PerlOptions +ParseHeaders
      Options +ExecCGI
</Location>

and running a simple script (printing out headers and a single line), everything works fine.

But if I change the setup to something like

# mod_perl directory
Alias /perl/ /home/httpd/httpd-2.0/perl/

PerlModule Apache::Registry
PerlModule CGI

<Location /perl/>
    SetHandler perl-script
    PerlHandler Apache::Registry
    PerlOptions +ParseHeaders
    Options +ExecCGI
</Location>

I get error messages like

Can't locate loadable object for module Apache::Constants in @INC
Can't load Perl module Apache::Registry for server 127.0.0.1:0, exiting...

All mod_perl modules seem to be in /System/Library/Perl/5.8.1/darwin-thread-multi-2level -
so what am I doing wrong?

Thanks,

Jan
-- 
Alcohol and calculus don't mix - PLEASE don't drink and derive.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message