httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gu...@msn.com (guy311)
Subject [users@httpd] apchae not starting with jew1.4
Date Sun, 19 Jun 2005 08:43:29 GMT
I hav a wierd problem recently we moved from jre1.3 to jre 1.4
we configed all the JAVA_HOME and PATH parameters correctly.

we prepared a .bat file that looks like this:

java -Djava.endorsed.dirs="..\common\endorsed"    -classpath
"\bootstrap.jar"  -Dcatalina.base=".."   -Dcatalina.home=".."  
-Djava.io.tmpdir="..\temp"   org.apache.catalina.startup.Bootstrap
start

and put it in the server bin directory.
with this parameters the server started with jre 1.4


if we start the server from windows services with a Path to excute

D:\%TOMCAT_HOME%\bin\tomcat.exe

the server looks for the 1.3 jre installation that was there before. 
he fails to locate  the directory  and he's startup fails.

all the paramters (like JAVA_HOME) are pointing to the jre1.4
installation.

we thought the service will start with jre1.4

could any one explain why this happens and what are the steps to fix
this?
the problem is the service won't start  with jre 1.4



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message