httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hunter Hillegas <li...@lastonepicked.com>
Subject [users@httpd] 2.0.53 Returning 302 Out of the Blue
Date Fri, 17 Jun 2005 19:32:30 GMT
We have a 2.0.53 server that has been running well since April on RHEL3.

We have a site that is a virtual host. The configuration is very
straightforward (directives at bottom of message). The site has been running
fine for months.

Yesterday the server started returning all pages with response code 302.

None of the other virtual hosts on the server are returning 302, they all
return 200.

The configuration hasn't changed and neither have the files that make up
that site. What could be causing this?

>From my Google searches, it seems like mod_rewrite or mod_proxy can be used
to send 302s but this vhost uses neither.

I appreciate any pointers as far as where to look.

Thanks,
Hunter

Site Conf:

<VIRTUALHOST xx.xx.xx.xx>
DocumentRoot /server/site
ServerName www.site.com
ServerAlias www.site.com www.site.org
ServerAlias www.site.com site.org
ServerAlias www.site.com site.com
ServerAlias www.nofxofficialwebsite.com *.nofx.org
ErrorDocument 404 http://www.site.com/errorpages/error404.html
ErrorDocument 500 http://wwww.site.com/errorpages/error500.html
CustomLog /server/site/logs/apache.log combined
AddType text/html .html
AddHandler server-parsed .html
</VIRTUALHOST>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message