httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Miguel - Globalview <mig...@gvi.com.br>
Subject Re: [users@httpd] Can't run any php or any other exec file. Error 500. Premature end of script headers
Date Thu, 09 Jun 2005 13:46:48 GMT
In addition, if this helps, I get this info in suexec.log:
"emerg: failed to setuid (10082: php431)"


Miguel - Globalview wrote:
> Hello all!
>
> I am facing a weird thing with running any binary or script of any 
> language, PHP or Shell script in my Apache.
> When I run the .PHP script, error_log shows me:
> "... Premature end of script headers: 
> /var/www/owner/any_domain.com/cgi-bin/php431"
>
>
> Browser shows me:
> "Internal Server Error
> The server encountered an internal error or misconfiguration and was 
> unable to complete your request.
>
> Please contact the server administrator, [no address given] and inform 
> them of the time the error occurred, and anything you might have done 
> that may have caused the error.
>
> More information about this error may be available in the server error 
> log.
>
> Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to 
> use an ErrorDocument to handle the request. "
>
>
> In addition, I created a test shell script testing, that usually works 
> fine:
> "#!/bin/sh
>
> echo "<h1> Just for testing purposes...";
> "
> I've got the same entry as above in error_log.
>
>
> My conf file for the virtual server looks like this:
> "<VirtualHost $IP>
> ServerName www.any_domain.com
> DocumentRoot /var/www/owner/any_domain.com/public_html
> User owner
> Group owner
> DirectoryIndex index.php index.php3 index.html index.htm index.shtml 
> default.htm
> CustomLog /var/www/owner/any_domain.com/logs/access_log combined
> RLimitCPU 60 80
> RLimitNPROC 20 30
> SetEnv PHPRC
> ScriptAlias /cgi-bin/ "/var/www/owner/any_domain.com/cgi-bin/"
> ScriptAlias /cgi-bin/php "/var/www/owner/any_domain.com/cgi-bin/php"
> <Files ~ "^\.ht">
>    Order allow,deny
>    Deny from all
> </Files>
> Alias /errordocs/ "/sites/web1/listel/frioar.com/errordocs/"
> ErrorDocument 400 /errordocs/400.html
> ErrorDocument 401 /errordocs/401.html
> ErrorDocument 403 /errordocs/403.html
> ErrorDocument 404 /errordocs/404.html
> ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
> Alias /icons "/usr/local/apache/icons"
> <Directory "/usr/local/apache/icons">
>    Options Indexes MultiViews
>    AllowOverride None
>    Order allow,deny
>    Allow from all
> </Directory>
> </VirtualHost>"
>
>
> But the most weird thing is that it is happening only for this user, 
> for any domain created from now on for this user, and it always worked 
> the same way we have always done.
>
>
> All the permissions and owners are accordingly set. I even tried some 
> different combinations, but nothing seems to work for this user. I 
> used the same files in other virtual host and it worked fine. I 
> created a new virtual host, with different name, and it worked fine. I 
> created a different virtual host for this user and it did not work again.
>
>
> I've get Apache 1.3.1 running on a Linux Fedora Core 2, kernel 2.6.
>
>
> I really don't understand what is going on. I just can't figure out 
> how to fix it --and I don't know what I've broken :D.
>
> If anyone could help me, I am burning my brains in here. I might be 
> missing something.
>
> Thank you all,


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message