httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Noah" <adm...@enabled.com>
Subject [users@httpd] apache Logging output changed?
Date Tue, 21 Jun 2005 00:54:13 GMT
apache+mod_ssl-1.3.33+2.8.22
FreeBSD-4.11R3


so I upgraded apache 1.3.33 from /usr/ports some about a month ago  and around
that time I stopped seeing POST log messages for my perl scripts ending up in
my server's access logs.  any clues why this is no longer being logged.  is
there some log granualrity configuration that is no longer default?

these "POST" messages stopped being logged around the time I upgraded.

--- snip ---

647.818.543.973 - - [14/Apr/2005:12:10:00 -0700] "POST /Fakename.pl HTTP/1.1"
405 323 "http://www.fakedomainname.com/html/order.test.html" "Mozilla/5.0
(Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0"
678.9188.843.973 - - [14/Apr/2005:14:02:10 -0700] "POST /Fakename.pl HTTP/1.1"
200 1974 "http://www.fakedomainname.com.com/html/order.test.html" "Mozilla/5.0
(Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0"

--- snip ---


clues please?

cheers,

Noha


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message