httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bhavesh Shah" <bs...@citadon.com>
Subject [users@httpd] Apache 2.0 plugin
Date Mon, 02 May 2005 18:58:46 GMT
Hi Gurus,
Recently I switched from Apache 1.3 to Apache 2.0 on Solaris 8. We are
running WebLogic Plugin module mod_wl.so. After upgardin to Apche 2.0 I
compiled the mod_wl.s0 module with Apche 2.0 apxs as below:

# Perl apxs -i -a -n weblogic mod_wl.so
It gave me following output:
/opt/apache/build/instdso.sh SH_LIBTOOL='/opt/apache/build/libtool'
mod_wl.so /opt/apache/modules
/opt/apache/build/libtool --mode=install cp mod_wl.so
/opt/apache/modules/
cp mod_wl.so /opt/apache/modules/mod_wl.so
Warning!  dlname not found in /opt/apache/modules/mod_wl.so.
Assuming installing a .so rather than a libtool archive.
chmod 755 /opt/apache/modules/mod_wl.so
[activating module `weblogic' in /opt/apache/conf/httpd.conf]

and added following line to httpd.conf file.

LoadModule weblogic_module    modules/mod_wl.so

Now when I start the Apche it gives me following error:

Syntax error on line 275 of /opt/apache/conf/httpd.conf:
Cannot load /opt/apache/modules/mod_wl.so into server: ld.so.1:
/opt/apache/bin/httpd: fatal: relocation error: file
/opt/apache/modules/mod_wl.so: symbol ap_make_table: referenced symbol
not found

The same process worked fine on Apache 1.3 but now Apache 2.0 doesn't
start at all.

Any Help/pointer will be greatly appreciated.
Regards
B

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message